Translate

onsdag 5 mars 2014

Irritation och funderingar.....

Jag har nyligen bytt mitt bredband från Tele2 till Telia och häromveckan fick jag en räkning från Telia (trots att jag skulle få de första 3 månaderna gratis, som alla bolag har då man byter, för att man har 3 månaders uppsägningstid från det gamla). Jag ringer då och påpekar detta och får till svar: -Ojdå, det skulle du visst ha (ja, kanske inte i dom orden men ungefär...). Sedan säger hon: - Kan du betala in denna räkning så får du nästkommande 3 månaderna gratis istället? Ok, svarar jag och har nu betalt min räkning som jag inte skulle ha.
Tänker sedan efter och undrar nu, varför kan inte Telia helt sonika bara annulera denna räkning? Ska jag nu hålla koll på att jag inte får någon räkning från dem om 3 månader? Blir lite smått irriterad över att jag behövde betala en räkning som de har gjort fel på.....de är ett stort företag och borde bara sagt åt mig att slänga räkningen. Nu har jag skrivit med stora bokstäver i min almanacka för i juni att INTE betala Telias räkning om det kommer någon (vilket det säkert lär göra) och då får jag väl ringa igen och hoppas att det då inte ska bli nåt strul. gillar inte alls detta!!!



Min äldste son har denna veckan 3 prov på 4 dagar - varför kan inte lärarna prata sig samman med varandra och sprida ut sina prov, så de inte infaller så tätt? Kan det vara så svårt? Ja, kanske på en skola med över 2000 elever....men ändå. Tycker lite synd om honom som får plugga så intensivt i flera dagar till olika prov.

Jag köpte lite fler strumpor härom veckan och varför, varför envisas de med att alla strumporna i ett 10-pack måste sitta ihop på så många ställen? Har ni varit med om att man klipper och klipper (och försöker att inte klippa i själva strumporna, bara det i sig är svårt) och när man sedan tar ett nytt par, så är det ändå några smågrejer som sitter fast. Måste strumpor fästas fast i både hälar och framdelen i olika omgångar i ett 10-pack. Ja, ni vet väl vad jag menar...?

Idag trampande ett fritidsbarn sönder min ena toffel - nej....inte kul. Det gick inte att gå i dem efteråt. Jag försökte först få dem att hålla ihop med flera gem (själva remmen, men det gick ju inte såklart :) ) och sedan tog jag häftapparaten och har nu häftat fast dem ordentligt. Nu sitter remmen fast, men så hade jag häftat lite för löst, så det var jag ju inte heller så nöjd över. Ja, ja, världsliga problem förstås....
Det blev visst ett lite "gnälligt inlägg" idag.
Får skriva lite mer om roligare saker nästa gång :)
Må gott alla.
/ Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar