Translate

fredag 5 december 2014

Var är min bil???

Idag skulle jag göra lite ärenden efter jobbet och gick ut till parkeringen. Men var är min bil??? Fick fundera en stund innan jag kom på att den har visst stått på skolans parkering i ett par dagar....så kan det bli när jag för en gång skull råkar ta bilen till jobbet. Jag kan nämna att det tar längre tid för mig att åka bil till jobbet än om jag går till jobbet. Jag får nämligen åka runt i området för att komma till skolans parkering istället för att gena mellan min bostad och jobbet. Nåja, det gick ju snabbt att gå iväg dit och hämta den i alla fall :)

Jag är säkert inte ensam om att tycka att bland det absolut tråkigaste som finns att göra, är att sortera strumpor efter att ha tvättat. Vi är 4 personer i min familj som i princip alla har samma storlek på strumpor....Jag funderar på att bara köpa en stor korg och slänga i alla nytvättade strumpor där, så får alla plocka två valfria strumpor varje morgon. Och jag ska inte skriva massor om alla udda strumpor man får över. Förutom att de läggs i en låda tills nästa gång jag tvättar. Hittar jag makan då läggs de ihop, gör jag det inte åker de i soporna.
Varför får jag alltid dåligt samvete om jag inte gör någon vettig syssla varje kväll? Varför kan man inte unna sig att bara slappa och göra ingenting, typ enbart se på tv, sitta vid datorn (facebook) och bara låta tiden gå? Visst, det kan man så klart göra, men jag mår inte helt bra om jag bara gör det en hel kväll, men om jag har uträttat något ärende eller typ städat eller fixat annat här hemma - då känns det mer ok att bara få slappa efteråt.
Nu ska jag fortsätta med slappandet en stund till, innan det är dags för att sova.
Må gott alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar