Translate

lördag 5 februari 2022

Sofia 50 år!

 Så kom då dagen då min lillasyster skulle fylla 50 år. Vet att planen var att hon och hennes sambo Christer skulle åkt iväg på en härlig resa, det gjorde de när Christer fyllde 50 och hade då planerat att göra det även när Sofia sedan fyllde jämt.

Ja Sofia, du är fortfarande lika saknad och mina tankar går fortfarande ofta till dig. Många gånger jag tänker: - tänkt om du fanns idag....

Du hade fått se hur jag nu bor, då jag har flyttat in till ett hus här på Hisingen och kunnat hälsa på mig då och då och bo med mig några dagar här i Göteborg. Ja, både du; Christer och vår mamma skulle kommit hit då och då för att umgås.

Hur skulle du se ut idag? Du har alltid gillat att ändra din frisyr, allt från både rakare hår till lockigt, ibland ganska långt hår till lite kortare och vilken färg. Du har haft många olika varianter mellan blont till mörkbrunt hår. Hur hade du sett ut idag om du levt?

Hade du fortsatt jobba på bouleklubben? Där var vi och hälsade på dig och spelade lite boule, det var en kul helg i Skövde.Varför är livet så orättvist, varför skulle du inte få uppleva din 50-årsdag? Du gick ju bort alldeles alldeles för tidigt. 

Jag hoppas du sitter där uppe på ett litet fluffigt och gulligt moln och kan följa dina näras liv på håll och se hur vi lever vidare våra liv, dock utan dig här. Det har och är fortfarande jobbigt för oss att du inte kan vara med och leva det tillsammans med oss.

Du samlade på nallar och idag vet jag att mamma och Christer åker bort till kyrkogården för att besöka dig och då har de med sig en nalle till dig som de lämnar där du finns. Själv har jag tyvärr varit sjuk i covid i veckan och stannar här hemma i Göteborg och kurerar mig.

Jag har två nallar som är från dig som alltid finns i mitt sovrum som jag ofta tittar på och tänker på dig. Nallarna är ett av flera minnen som finns bevarade här hemma hos mig plus flera uppsatta foton.

Må gott min kära lillasyster, jag älskar dig <3 

din storasyster Åsa